4Tuning Fest – 12-14 Octombrie 2012 – Bucuresti

4Tuning-Fest-2012
4Tuning Fest
Esti pasionat auto? Îţi plac maşinile modificate, show-urile de drift, racing, off-road sau car audio? Dacă răspunsul tău este pozitiv, atunci nu trebuie să lipseşti de la 4TuningFEST. Cu o locaţie nouă pe post de “spaţiu de joacă”, EXPOROM, alături de comunitatea 4Tuning, promite deschiderea unui şir de evenimente menite să reunească toţi pasionaţii din zona auto sub sigla distracţiei, inovaţiei şi a show-urilor specifice. 4TuningFEST: distracţie, gălăgie, fum, culoare, pasiune, nebunie şi curaj! Dă frâu liber imaginaţiei, susţine-ti pasiunea, arat-o lumii întregi. Noi ne alăturăm! La eveniment vor participa importatori si distribuitori de echipamente si dotări aftermarket, tuning, off-road, car audio si multimedia, accesorii, componente auto si moto, piese de schimb, consumabile, echipamente service auto, servicii, asociatii si cluburi de profil, companii de asigurări etc. 4TuningFEST se desfăsoară în paralel cu salonul auto Exporom Auto Show, un adevărat spectacol de elegantă, putere si inovatie.

4TuningFEST va fi organizat în cel mai nou Complex Expoziţional din România şi impreuna cu “Exporom Auto Show” pot fi privite ca manifestări de lansare a Exporom. Este cel de-al doilea mare centru expoziţional din ţară si îşi propune să devină un reper în domeniul organizării de expozitii si târguri încă de la inaugurare”, a declarat Alina Florescu, project manager Exporom.

Program
12 – 14 octombrie, între orele 10.00 – 18.00.

Acces
Intrarea va fi liberă – în baza completării invitatiei disponibilă online in curand sau la intrarea în expozitie.

Transport
Pe perioada de desfăsurare a expozitiei vizitatorii vor beneficia de transport gratuit din 15 în 15 minute de la statia de Metrou Republica până în incinta complexului expozitional EXPOROM.

Parcare
În cadrul EXPOROM parcările (vizitatori, expozanti, VIP) vă asteaptă cu peste 1000 de locuri de parcare.

Pentru mai multe detalii, vizitati:
Pagina oficiala a evenimentului