Auto Total Business Show 2016

Auto Total Business Show 2016 – 11-12 Iunie – Bucuresti

Auto Total Business Show 2016

Data desfasurare: 11-12 Iunie 2016
Locatie: Romexpo Bucuresti
Organizator: AD Auto Total
Acces public: 20 Lei

Program Auto Total Business Show 2016
Sambata – 10:00 – 18:00
Duminica – 10:00 – 18:00

Demonstrații incendiare de drift auto, mașini tunate cu sex-appeal, inovații tehonologice și componente revoluționare, de ultimă generație, 35 000 mp. cu noutăti din domeniul pieselor auto originale si aftermarket vă așteaptă la cea de-a cincea ediție a evenimentului devenit tradiție pentru iubitorii de automobile din Capitală: AUTO TOTAL BUSINESS SHOW!

Cel mai mare eveniment automotive din România dedicat producătorilor de gen, precum și echipamentelor pentru service-uri, revine în forță la București pentru miile de pasionați ce vibrează odată cu sunetul motoarelor puternice și care se întâlnesc an de an la evenimentul organizat de AD Auto Total, în parteneriat cu Romexpo și Camera de Comerț a României.

Știm că fascinația pentru îndemânare și forța pe două sau patru roți nu are vârstă. Anii trecuți, am încercat să vă lăsăm cu amintiri de neuitat, punându-vă față în față cu singurul simulator de Formula 1 din lume, ce generează o forţă a acceleraţiei de până la 3G (2015), maşina “supersonică” Blood Hound SCC, care-a încercat să bată recordul de viteză pe uscat de 1600 km/h, baschet acrobatic cu celebrii „Lords of Gravity“, echipa care a uimit NBA-ul doborând recordul mondial la slamdunk, show-uri de drift explozive, care-au distrus multe seturi de cauciucuri, de dragul sportului cu motor şi al fanilor, inclusiv drift cu camionul. Anul acesta, pregătim un program cel puțin la fel de incendiar: drift, tuning, stunt moto, stunt bike, concurs minimodele auto telecomandate și nu doat atât. Îi veți urmări pe cei mai cunoscuți drifteri români cum își etalează măiestria și îndemânarea tehnică, iar atmosfera va fi întreținută de cele mai frumoase animatoare și multă muzică bună. Pe scurt, un spectacol total, ce va ține suspansul la cote maxime. Pe lângă asta, vă provocăm cu nenumarate premii și produse promoționale ale celor mai importanți furnizori de piese auto și echipamente de service.

Peste 120 de expozanți, cei mai mari producători din domeniu, vă așteaptă în Pavilionul Central cu ultimele noutăți din universul pieselor auto originale și aftermarket, inovații tehnologice și demonstrații tehnice. Cu un total record de peste 140 000 vizitatori la toate edițiile de până acum și o prezență națională (București și Iași) AUTO TOTAL BUSINESS SHOW devine din ce în ce mai spectaculos de an la an, atrăgând cele mai puternice branduri din industria producătoare de piese auto, accesorii și echipamente de service.

Copiii sub 7 ani si persoanele cu dizabilitati au acces gratuit.

Localizare pe harta