EvenimenteAuto.ro Awards 2015

Vom premia ce in 2015 s-a facut remarcat, prin evolutie, prezenta, popularitate, impact vizual, impact la public, simt artistic.

Desemnarea castigatorilor

Am creat 12 categorii de premiere, apoi pentru fiecare am nominalizat 3-5 posibili castigatori pe care publicul ii poate sustine prin vot pana pe data de 27 Decembrie 2015. Dupa inchiderea votului se reincepe analiza fiecarei categorii, de data aceasta tinandu-se cont si de votul publicului. Votul publicului va influenta, dar nu va decide in mod direct castigatorii. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 30 Decembrie 2015.

Votul publicului

Pentru ca votul publicului este foarte important, ne intereseaza un vot cat mai curat. Pentru a putea vota este necesar sa te autentifici. Avem nevoie doar de numele tau si adresa de email, iti garantam ca datele tale nu vor fi folosite in nici un alt scop.

Inregistrare

Dupa completare se va trimite un email pe care este necesar sa il confirmati. Verificati si folderul Spam.

Only an administrator can add new users.

Daca te-ai inregistrat deja, te poti loga.

Premii

Castigatorii vor primi trofee din sticla realizate pentru aceasta premiere, urmand a fi inscriptionate prin gravura cu numele si categoria lor. Ceilalti nominalizati vor primi diplome personalizate "One of the Best".
Best Expo Event
Best Drift Event
Best Drag Racing Events
Best Track Event
Best Expo Presence
Best Drift Presence
Best Drag Racing Presence
Best Group Presence
Best Event Photographer
Best Event Movie
Best Event Voice
Best Events Sponsor