Despre EvenimenteAuto.ro Awards

Ce este EvenimenteAuto.ro Awards ?

EA Awards vizeaza in primul rand evenimentele dedicate amatorilor.
Intentionam ca la fiecare sfarsit de an sa premiem ce s-a facut remarcat in sezonul ce tocmai s-a incheiat. Vom tine cont de evolutie, prezenta, popularitate, impact vizual, impact la public, simt artistic etc. Incercam prin aceasta premiere sa motivam toti oamenii care intr-un fel sau altul fac parte din aceasta arie a evenimentelor.

Desfasurare

Dupa urmarirea sezonului, se fac in general 5 nominalizari pentru fiecare categorie in parte din care la final se va alege cate un castigator. Nominalizarile se fac de catre staful evenimenteauto.ro. Dupa alegerea nominalizatilor, se deschide votul public, mai exact se pune la dispozitie un sistem de vot online, prin care publicul poate vota.
Dupa inchiderea votului, se reincepe analiza fiecarei categorii, de data aceasta tinandu-se cont si de votul publicului.
Votul publicului va influenta, dar nu va decide in mod direct castigatorii.
Decizia finala va fi luata de catre staful evenimenteauto.ro.

Criterii de nominalizare

Am urmarit si analizat anul de evenimente, desfarurarea evenimentelor, prezenta participantilor, implicarea organizatorilor, prezenta publicului, raspunsul publicului dupa eveniment, chiar si popularitatea pe retelele de socializare.
Best Event – In primul rand tinem cont de desfasurarea evenimentului, popularitatea, evolutia, conceptul, promovarea, implicarea organizatorului etc.
Best Presence – evolutia sportivului, rezultatele, popularitatea, implicarea, prezenta la evenimente. De asemenea la Expo tinem cont de impact vizual, concept, bun gust, prezenta la evenimente. Valoarea in bani a investitiei nu este un criteriu principal de nominalizare.

Reguli principale de nominalizare

Un nominalizat poate fi doar o singura data in lista categoriei respective, spre exemplu, daca acelasi organizator desfasoara mai multe editii ale unui eveniment in acelasi an, se va alege doar un singur eveniment de catre staful evenimenteauto.ro.
La Best Presence, un sportiv sau participant trebuie sa fi fost prezent la cel putin doua evenimente din categoria respectiva.
Best Event Photographer, pe langa calitatea fotografiilor, un fotograf trebuie sa fi fost prezent la cel putin 5 evenimente in anul curent, in special evenimentele dedicate amatorilor.
Best Event Movie – Un producator poate fi nominalizat cu un singur film, in situatia in care sunt disponibile mai multe filme realizate de acelasi producator, se va alege unul singur de catre staful evenimenteauto.ro. De asemenea nu poti fi nominalizate doua filme ce prezinta acelasi eveniment dar realizate de producatori diferiti, selectia va fi facuta de staful evenimenteauto.ro

Votul publicului

Pentru ca votul publicului este foarte important, ne intereseaza un vot cat mai curat. Pentru a putea vota este necesar ca utilizatorul sa se autentifice. Sunt necesare doar numele si adresa de email. Evenimenteauto.ro garanteaza ca datele utilizatorilor nu vor fi folosite in nici un alt scop.
Intrucat nu ne dorim ca evolutia votului sa influenteze sau sa descurajeze noii utilizatori ce urmeaza sa voteze, rezultatele votului nu vor fi facute publice..
Pentru ca nu ne dorim sa punem “etichete” evenimentelor, rezultatele votului publicului nu vor fi facute publice nici dupa finalizarea concursului.

Debut EvenimenteAuto.ro Awards

Avand in vedere ca este prima editie, speram sa existe cat mai putine controverse si sa ne facem cat mai bine intelesi.
Am explicat care sunt principiile prin care alegem nominalizatii si castigatorii.
Este foarte dificil sa gasim o explicatie exacta pentru ca nu exista un barem cu punctaj.
Cert este ca noi ne-am format foarte bine ideea despre aceasta premiere si ce vrem sa premiem.
Speram sa percepeti EvenimenteAuto.ro Awards exact asa cum intentionam noi.

Va multumim, si va invitam sa ne fiti aproape si in anul ce urmeaza!