Best Woofer & Exhaust Underground – 9 Mai – Arad

Best Woofer & Exhaust Underground - 9 Mai - Arad
BEST WOOFER & EXHAUST UNDERGROUND
Editia a IV-a Arad 2010
DATA : 9 Mai 2010
ORA: 11:00
LOCATIA: Complexul Comercial Armonia Center
INSCRIERI: 9:00-10:30
Organizator: Crissdesign si Dragster Audio Art

Concursuri :
1. BEST WOOFER –concurs de muzica – consta in masurarea decibelilor produsi de instalatiile audio din masinile concurentilor. Se vor premia locurile 1,2 si 3.

2. BEST EXHAUST –concurs de sisteme de evacuare a gazelor- consta in ambalarea motorului pe loc si in mers, pt obtinerea unui sunet de evacuare cat mai bun. Se vor premia locurile 1,2 si 3.

3. DRIFT SHOW

4. BEST LOOKING CAR -concurs pentrut masina care este modificata cel mai frumos d.p.d.v. vizual . Se vor premia locurile 1,2 si 3.

5. BEST DRIVING SKILLS -concurs care consta in parcurgerea unui traseu format din jaloane ,intr-un timp cat mai scurt.Masinile participante trebuie sa fie cu inspectia tehnica la zi , pt. desfasurarea in bune conditii si respectarea masurilor de siguranta. La acest concurs vor putea participa cel mult 40 de masini. Clasamentul se va face in functie de timpii de parcurgere a traseului,care
vor fi stabiliti cu aparatura de cronometrare performanta (fotocelule). Se vor premia locurile 1,2 si 3.

6.BEST BURNOUT-concurs care consta in patinarea rotilor motoare si deplasarea in linie dreapta fara intreruperi. Se vor premia locurile 1,2 si 3.

7. Miss– Best woofer&exhaust underground

Din motive de siguranta si incadrare in timp, la proba de indemanare limita maxima de masini inscrise va fi de 40. Organizatorul isi rezerva dreptul de a selecta masinile care vor fi inscrise.

Taxa de inscriere este 50 ron (500.000 lei vechi) si cuprinde toate categoriile de concurs.

Accesul publicului este gratuit.

Contact/ detalii/inscrieri :
Criss- tel. 0745 611224

Pt. partea de muzica: Norbi (Dragster) – tel. 0724 309799

harta traseului de indemanare

harta traseului de indemanare