BMW Fest Romania 2016

BMW Fest Romania 2016 – 25-26 Iunie – Romexpo Bucuresti

BMW Fest Romania 2016

Expozitie Monomarca BMW
Data desfasurare: 25-26 Iunie 2016
Locatie: Romexpo Bucuresti
Acces public: 20 Lei
Organizator: BMW Blog Romania

Cu o expoziție generoasă, care va găzdui peste 200 de modele BMW din România, Republica Moldova, Bulgaria și Ungaria, cea de-a doua ediție BMW Fest România promite să devină cel mai important eveniment dedicat mărcii bavareze.

Modele clasice, cele tunate și cele construite special pentru motorsport vor expuse într-un spațiu ce depășește 20.000 de metri pătrați, amenajat special pentru ca fiecare vizitator să descopere cele mai apreciate modele BMW din România și nu numai.

Sâmbătă seară ne vom relaxa cu vizionări de filme și cu muzică bună, iar duminică vom număra voturile pentru a afla cine va primi titlul pentru „Best Car of The Show”. Pentru vizitatori vom organiza o multitudine de concursuri ale căror premii vor consta în carduri de carburant, cursuri de pilotaj auto și moto, dar și multe alte surprize.

Spațiul expozițional se extinde pe o suprafață de aproximativ 20.000 de metri pătrați care vor găzdui cele mai interesante, frumoase și îngrijite modele BMW din România, Bulgaria și Republica Moldova. Aleea centrală a complexului expozițional Romexpo va fi deschisă de două corturi generoase care vor găzdui modelele clasice BMW, dar și pe cele mai noi, expuse de dealerul BMW Auto Cobălcescu, în timp ce spațiul verde va fi destinat în întregime comunității BMW din România, cât și oaspeților din afara țării.

Localizare pe harta