Bucharest Wheels Arena – 8-10 Iunie 2012


Bucharest Wheels Arena
Data desfasurare: 8-10 Iunie 2012

Cel mai complex eveniment auto, moto si sporturi extreme!!!
3 zile si 3 nopti de distractie, adrenalina si multe concursuri!

Best car contest
1000 dintre cele mai scumpe masini din Romania vor fi prezente la Bucharest Wheels Arena unde timp de 3 zile ai sansa de a te lasa fotografiat alaturi de ele in prezenta reprezentantelor sexului frumos.

Breakdance
Breakdance-ul este un stil de dans foarte complex care contine de la cele mai dificile elemente de acrobatie la sol pana la cele mai fine miscari de balet,este un stil in care inveti sa-ti controlezi corpul si temperamentul pana la cele mai mici detalii.

Cluburi auto
Peste 20 de cluburi vor expune la Bucharest Wheels Arena cele mai impresionante exemplare auto-moto.

Concerte
Concertele vor fi sustinute de renumite trupe romanesti:Parazitii, Vita de Vie, Cargo, Iris, Suie Paparude, Zdob si Zdub. Evenimentul va fi condimentat cu premii pentru public, concursuri, invitati surpriza, sesiune de autografe si poze, implicarea publicului in diverse demonstratii auto si moto, plus alte activitati ce se vor desfasura pe parcursul intregului eveniment.

Demonstratii ATV
Bucharest Wheels Arena aduce in fata dumneavoastra cele mai performante ATV-uri din tara, oferind publicului participant demonstratii pe un traseu special amenajat, cu un grad ridicat de dificultate, care pune la incercare limitele ATV-ului cat si indemnarea pilotului.

Drift
Despre drift cu siguranta ai auzit multe. Cauciucuri “arse”, derapaje controlate, multa adrenalina si un spectacol pe cinste. Acesti termeni definesc, fundamental, driftingul din Romania. Si daca nu ai experimentat pana acum senzatia te invitam la Bucharest Wheels Arena.

Enduro
Enduro este o competitie practicata de motociclisti pe un traseu, teren. Gradul de dificultate al traseului este dat de obicei de rangul competitiei si de nivelul de pregatire al concurentilor. Motocicletele cu care se participa la acest gen de concursuri sunt pregatite special pentru a rezista fara reparatii majore la orice fel de solicitari pe perioada celor doua-trei zile de concurs.

Expo auto moto tuning
Bucharest Wheels Arena uneste cluburile Auto si Moto, aducand in intampinarea spectatorilor cele mai frumoase masini , unele fiind unice in Romania.

Expozitie avioane
Daca tot se numeste Bucharest Wheels Arena si este un eveniment care prezinta vehicule cu roti, am decis sa va prezentam si cateva aparate de zbor.

Hovercraft
Aceste ozn-uri vor face senzatie in randul participantilor datorita modului in care aparatele se deplaseaza si zgomotului pe care il produc.

Karting
Toata lumea crede ca acele mici karturi sunt niste jucarii pentru copiii din parc. Dar nu este chiar asa. Aceste jucarii cu motoare de 100cmc (centimetri cubi) pot prinde si 250km/h. Karturile mai normale ating viteze de 50-100km/h. E o senzatie incredibila sa rulezi cu asemenea viteza la doar cativa centimetri de pista.

Off-road
Off-Road-ul nu are o definitie exacta…este….fie o pasiune, fie un hobby, fie un sport. Off-Road-ul este … tractiune, diferential, troliu, amortizor, 4X4,reductor…padure, busteni, suspensii…harti, prieteni…ploaie, noroi, noapte…ambitie….si multa, foarte multa adrenalina.

Pocketbike
Pocket – Bike sau motocicleta de buzunar este cea mai mica din gama motociclurilor cu motor! Aceste motociclete de buzunar au motoare de 49 cc si pot fi conduse si de adulti.

Power-Strongest Man
Din data de 07.07.2007 Romania si-a facut intrarea in lumea celor mai puternici oameni din lume. BodyPower StrongestMan este recunoscut pe plan International de World’s Natural Strongman Federation iar incepand cu editia a treia adevenit un concurs international.
Dupa 4 ani de pauza, cei mai puternici oameni din Romania se intalnesc la cea mai mare confruntare nationala, BodyPower StrongestMan la BUCHAREST WHEELS ARENA.

Raliu
In cadrul evenimentului Bucharest Wheels Arena, doua generatii de piloti se vor intrece in maiestrie si profesionalism. Pe de o parte multiplul Campion National Titi Aur VS Vali Porcisteanu si Manu Mihalache ( The show man )

Roller Skating
Roller Skating este un sport extrem, practicat de persoane care simt nevoia de adrenalina. Acest sport este un adevarat spectacol de maiestrie pentru cei ce-l urmaresc si , in acelasi timp,este o provocare pentru cei care doresc sa il incerce.

Skandenberg masculin
Ion Oncescu a câștigat primul său titlu național la skanderbeg la varsta de 18 ani și de atunci a fost campion de necontestat. In 2005, la nouă ani după debut, a absolvit Facultatea de Jurnalism și Academia de Studii Economice Internaționale de Afaceri din București.

Skanderberg feminin
In premiera pentru Romania se va desfasura prima competitie dedicata exclusiv femeilor, concurs in care se vor infrunta cele mai titrate sportive din tara. Printre concurente se vor afla cele mai titrate sportive din Romania:
Mirela Pirjol – dubla campioana nationala la bratul stang si bratul drept.

SKATE BMX
Campionii nationali la trial Bogdan Campean (Rila) si Alexandru Calta (Miez) te provoaca! Depaseste-ti limitele! Iti oferim libertatea sa vezi dincolo de sabloane si reguli ce par sa te “normalizeze”. Fii martor la o demonstratie spectaculoasa despre echilibru, focus, curaj, adrenalina si perseverenta. Poti sa fii martor la acest spectacol sau poti chiar tu sa gusti adrenalina! Curaj, vei fi asistat in permanenta de catre Instructorul de Biking Alexandru Calta.

Skateboard
Skateboarding-ul este considerat sport extrem si a aparut in Romania in urma cu 8 ani. La Bucharest Wheels Arena vor participa cei mai cunoscuti si apreciati practicanti ai acestui sport din tara noastra.

Stunt Riding
Stunt Riding este un sport pe motocicleta, nou in Romania, caracterizat prin cascadorii ce implica manevre acrobatice. Cei mai buni stunt rideri din Romania vor participa la Bucharest Wheels Arena

VIP List Guest Stars
Kevin Carmichael
Titi Aur
Manu Mihalache
Ion Oncescu
Mircea Pirjol
Mirela Pirjol

Zona de camping
Bucharest Wheels Arena pune la dispozitia vizitatorilor un spatiu in aer liber destinat amplasarii corturilor pentru cei care doresc sa petreaca o mini vacanta si sa se bucure 3 zile si 3 nopti de muzica buna si adrenalina.

Pagina oficiala a evenimentului