Campionatul National de Karting etapa a 3a – 15-17 Octombrie 2010 – Bucuresti

Campionatul National de Karting etapa a 3a - 15-17 Octombrie 2010 - Bucuresti
Campionatul National de Karting etapa a 3-a
Ultima etapa a campionatului national de Karting se va tine in perioada 15-17 Octombrie 2010 pe circuitul AMCKART, situat pe Soseaua de centura Bucuresti nr.5A.
Evenimentul este organizat de Hatters Motorsport, sustinut de Federatia Romana de Automobilism Sportiv si de partenerii Dunlop, Conarg Real Estate, Seat, Austral, Muller, Kid Kart, Racing Nick si SKN.

Intrecerea s-a bucurat pana acum de un succes deosebit in randul iubitorilor kartingului din intreaga tara, numarul competitorilor crescand la fiecare eveniment, pentru a inregistra, la runda precedenta, derulata in aceeasi locatie, cifra record de 66 de concurenti, numarul total al pilotilor licentiati FRAS ajungand la 83.
Aceste cifre, dar si disputele extrem de spectaculoase consemnate la primele doua etape, ii determina pe organizatorii rundei de la finele saptamanii, Hatters Motorsport, sa anticipeze un aflux la fel de mare de concurenti si spectatori, mai ales ca ea va decide ierarhiile finale ale CNKD 2010. Ca un preambul, iata care este situatia din acest moment la fiecare clasa, cu precizarea ca ierarhiile sunt provizorii.