Campionatul Regional de Rally Sprint – Etapa 3 – 4 Iunie 2011 – Cladova

Campionatul Regional de Rally Sprint - Etapa 3 - 4 Iunie 2011 - Cladova
Campionatul Regional de Rally Sprint – Etapa 3
Data desfasurare: 4 Iunie 2011
Locatie: Păuliş-Cladova
Organizator: VSS Racing Club

Campionatul Regional de Rally Sprint 2011 revine în judetul Arad
„Dupa o prima etapa desfasurata în Arad şi una la Tomesti, jud. Timis, Sambata 4 iunie 2011 pe drumul comunal DC69 ce leaga DN7 de Cladova se va desfasura a treia etapa din cadrul Campionatului Regional de Rally Sprint 2011. Intrecerea va incepe de la ora 8 odata cu prezentarea concurentilor şi verificarile tehnice. La ora 8.30 se va efectua sedinta tehnica urmand ca la ora 9 sa se desfasoare recunoasterile de traseu. La orele 10 se va da startul primei masini în concurs.
Masinile prezente la start vor fi dotate cu toate echipamentele de siguranta (rollbar, casca, combinezon) şi vor fi compuse din pilot şi copilot. Concursul va consta din parcurgerea de 3 ori a traseului în ambele sensuri cu regrupare in zona de finish, în total 6 probe speciale (PS). Astfel, dupa parcurgerea PS1 (Cladova-DN7) se va efectua regruparea in zona de sosire, urmand ca dupa sosirea ultimului concurent sa se desfasoare PS2 în sens invers. PS3, PS4, PS5 şi PS6 se vor desfasura dupa acelasi format, fiind urmate de afisarea rezultatelor şi premierea concurentilor la Primaria Paulis.
Anuntam pe aceasta cale populatia din zona şi turistii ca pe parcursul desfasurarii competitiei (orele 8 – 17) drumul comunal DC69 (DN7-Cladova) va fi inchis circulatiei, existand 2 intervale orare intre PS2 şi PS3 (în jurul orelor 11, pentru o jumatate de ora), respectiv PS4 şi PS5 (în jurul orelor 13.30, tot pentru o jumatate de ora) cand se va permite trecerea inspre şi dinspre Cladova. Organizatorii va multumesc pentru intelegere.”

Parteneri media
West TV Regional, aradon.ro, tion.ro, sport365.ro, KISS FM, evenimenteauto.ro