Chevrolet Drag Racing – 11 Iunie 2011 – Satu Mare

Chevrolet Drag Racing

Chevrolet DragRacing

…cel mai mare eveniment automobilistic din regiune!
La data de 11 iunie Aeroportul Internaţional Satu Mare găzduieşte un nou eveniment internaţional automobilistic, aşteptat de mii de fani din întreaga ţară şi nu numai: Chevrolet Dragracing.
Concursuri de accelerare în 24 de categorii, pentru maşini de stradă şi cele special construite, elemente de show auto şi moto, programe de timp liber pentru toate gusturile şi toate vârstele, în special tineret – toate la cel mai mare eveniment automobilistic din nord-vestul Transilvaniei: Chevrolet DragRacing 2011.

Evenimentul aflat la a treia ediţie va fi singura etapă română a Campionatului Central European de Accelerare (CEDC), unde se vor întrece şoferi din cinci ţări din centrul Europei, respectiv singura etapă cu posibilitatea colecţionării de puncte pentru Campionatul Naţional de Accelerare Auto a României. Totodată, pentru şoferii din judeţul Satu Mare este în pregătire competiţia „de casă” Cupa Satu Mare.

Înscrierile la concursurile desfăşurate în acest an se fac începând din 1 iunie pe adresa satumare@dragracing.ro, regulamentul şi toate informaţiile vor fi publicate pe pagina oficială a evenimentului (aici).
Demonstraţii pe două şi patru roţi: anul acesta, în premieră, sunt invitaţi „magicienii” showurilor moto din Ungaria, care vor oferi demonstraţii drag-bike şi prezentări de accelerare moto, nemaivăzute în zona noastră până acum.

Cea mai mare petrecere automobilistică în regiune se va completa în acest an cu un program de petrecere în aer liber, cu elemente nemaivăzute în Satu Mare: pe betonul Aeroportului echipa JoyBeach Carei va amenaja o întreagă arenă de party, care în cursul zilei va oferi programe de animaţie, iar la apusul soarelui Vali Bărbulescu, DJ Sterbinszky şi DJ Yaang vor încinge atmosfera pe Aeroport.

Partenerul principal al evenimentului este Chevrolet West Satu Mare, maşina oficială a evenimentului este noul Chevrolet Aveo. Partenerii Oficiali ai evenimentului sunt: Garanti Bank, anvelope Yokohama de la GerBog, distracţia şi relaxarea sunt asigurate de Ştrandul Termal Carei. Aeroportul Internaţional Satu Mare este pus la dispoziţia organizatorilor de Consiliul Judeţean Satu Mare, obiectivele instituţiei fiind mediatizarea serviciilor Aeroportului, a facilităţilor de zbor şi promovarea turistică a judeţului Satu Mare.

Organizatorii evenimentului: AutoSportClub, GerBog, Dragracing Hungary şi Dragracing Events Romania.

Pagina oficiala a evenimentului