Campionatul National de Indemanare Auto

CN Indemanare Auto – Etapa 7 – 11-12 Octombrie 2013 – Ploiesti

Campionatul National de Indemanare Auto

Etapa 7
Data desfasurare: 11-12 Octombrie 2013
Locatie: Ploiesti Shopping City – Carrefour
Organizator: GT AUTO CLUB SPORTIV in parteneriat cu Automobil Clubul Roman si Carrefour Romania

In perioada 11 – 12 octombrie, cea de-a VII-a etapa a CNIA, si ultima din anul competitional 2013, va avea loc in parcarea Ploiesti Shopping City – Carrefour.

Fiind vorba de ultima etapa a Campionatului, ne asteptam ca spectacolul automobilistic de la Ploiesti sa fie unul total, dat fiind faptul ca pilotii vor incerca sa cumuleze cat mai multe puncte pentru a se pozitiona cat mai bine in clasamentul final, atacand astfel pozitiile primelor 3 locuri in clasamentul pe grupe si clase, cat si in clasamentul general.

Evenimentul reprezinta un spectacol in sine, cu multe elemente de dificultate (drift-uri, intoarceri cu frana de mana, slalom, parcari, mersul cu spatele, etc.), cu participarea atat a pilotilor incepatori cat si a celor experimentati.

Program
Programul celor doua zile de competitie este urmatorul:
– Vineri, 11 octombrie: antrenamentele pilotilor incepand cu ora 14.00
– Sambata, 12 octombrie: Campionatul National de Indemanare Auto incepand cu ora 10.30 si Festivitatea de Premeiere a Etapei a VII-a incepanad cu ora 17.00.

Campionatul National de Indemanare Auto este un eveniment sportiv de traditie (desfasurat din anul 2011), eveniment care anual numara 7 etape desfasurate in diverse orase din tara, in parcarile Carrefour Romania – companie partenera a acestui Campionat.