Competitione – 20 Aprilie 2013 – Vik Power Arad

Competitione

Data desfasurare: 20 Aprilie 2013
Locatie: Circuitul Vik Power din Arad
Organizator: Asociatia Alfa Amore Romania

Asociatia Alfa Amore Romania, invita fanii si posesorii marcii Alfa Romeo, sambata, 20 aprilie, incepand cu ora 9:00, la circuitul Vik Power din Arad, unde va avea loc evenimentul numit “Competizione”. Acest eveniment, aflat la a cincea editie, presupune parcurgerea de tururi de pista cronometrate, in urma carora se va stabili clasamentul competitiei.
Competitia va avea 2 manse cu o capacitate de 25-30 de masini pe mansa (a cate 5 minute de masina)
In varianta partciparii a mai mult de 30 de participanti se va modifica programul competitional in functie de numarul de participanti.

Program
Ora 9:00 – sosirea participaltilor
Ora 10:00 – start in prima mansa
Ora 12:30 – pauza de masa
Ora 14:30 – start in mansa a II-a
Ora 17:00 – Podimul de premiere si inchiderea Evenimentului
Dupa ora 17:00 – program liber si distractie

In functie de numarul participantilor din din zone precum Oradea, Cluj si altele mai indepartate se poate organiza cazare pentru toata lumea. Va rog sa confirmati prezenta la eveniment pe forumul asociatiei > Forum

Scopul Asociatiei Alfa Amore Romania este de a promova cultura si traditia marcii Alfa Romeo in Romania, de a sprijini proprietarii de autoturisme marca Alfa Romeo pe toate liniile ce au legatura cu autoturismele fabricate sub marca Alfa Romeo, de a organiza evenimente nationale si internationale special destinate proprietarilor de autoturisme Alfa Romeo, precum si fanilor acestei marci chiar daca nu sunt proprietari.