Cora Tuning & Sound – 12-13 Mai 2012 – Bucuresti

Cora Tuning & Sound la Targul Auto Cora

Cora Tuning & Sound revine cu forte proaspete. Acum 7 ani parcarea Cora Pantelimon rasuna de zgomotul tobelor de esapament si de muzica din instalatiile masinilor prezente. O intalnire de pasionati auto, cu accente serioase pe tuning si sound.

In weekend-ul 12-13 Mai 2012 Cora Pantelimon (Bucuresti) va asteapta pentru o doza buna de tuning si distractie. Targul Auto Cora organizeaza si sectiunea Tuning & Car Audio, unde sunt asteptati toti posesorii de masini modificate si pasionatii subiectului.

Prima etapa a Campionatului National de Car Audio va avea loc cu aceasta ocazie, reunind pentru prima data in acest an cele mai tari instalatii de sunet din tara. Se anunta tentative de doborare a unor vechi recorduri precum si prezente spectaculoase, masini care nu au mai fost prezentate pana acum!

Nici sectiunea Tuning nu ramane fara premii, organizatorii punand la dispozitie cupe pentru sectiunile Best Car of The Show, Best Exterior, Best Interior, Best Paint, Best Custom Car, Best Demo Car, Best Sound System si Best Hostess pentru masina prezentata alaturi de cea mai frumoasa domnisoara!

Accesul este gratuit pentru expozanti si pentru vizitatori, iar progamul se desfasoara intre orele 9:00 si 18:00 in fiecare din cele doua zile.

Intrarea masinilor expuse va fi facuta in fiecare dintre zile, pana la ora 10:00. Sambata se vor face inscrierile, incadrarea in clase si calificarile masinilor participante la Campionatul National de Car Audio. Duminica vor avea loc finalele etapei CNCA si acordarea premiilor pentru sectiunile Tuning si Car Audio.

Toate acestea in doua zile de distractie auto, cu tuning, muzica si car audio la superlativ. Targul Auto Cora deschide sezonul de tuning cu Cora Tuning & Sound, la Cora Pantelimon (Bucuresti), pe 12-13 Mai 2012.

Mai multe detalii si discutii pe pagina de forum dedicata evenimentului:
Forum