CTR Night Meeting

CTR Night Meeting – 6 Septembrie 2014 – Bicaz

CTR Night Meeting

Echipa Cars Tuning Romania organizeaza in data de 6 septembrie incepand cu ora 16:00 o intalnire a pasionatilor de tuning auto avand ca scop socializarea, schimbul de idei si marirea comunitatii din domeniu.
Evenimentul se va desfasura la Motel Cristina Bicaz.

Motelul Cristina este localizat in Bicaz, la liziera padurii, in apropierea barajului Bicaz, fiind punctul perfect de vizitare a lacului Izvorul Muntelui. Adresa: BICAZ, Strada Barajului, Nr.91, DN 15Km7.

Va invitam alaturi de noi sa petreceti o sambata plina de distractie, voie buna si masini superbe intr-o locatie inedita.
Pe cei care doresc sa participe la acest eveniment ii rugam sa trimita un mail la adresa: carstuningromania@yahoo.com .
Mail-ul trebuie sa contina urmatoarele: date de contact(nume si telefon), o descriere a masinii cu care doresc sa participe si fotografii cat mai recente cu masina.

Cei care doresc cazare peste noapte pot face rezervare la Motel Cristina. Va sfatuim sa va faceti rezervari din timp deoarece este o perioada foarte vizitata. Motelul Cristina ** dispune de 133 de locuri de cazare distribuite dupa cum urmeaza:
• Corpul principal : 34 locuri
• Corp restaurant : 16 locuri
• Bungalowuri : 23 locuri
• Casute : 60 locuri.

Participantii sunt rugati sa ajunga la eveniment in intervalul orar 15:00-16:00!

Pentru mai multe informatii legate de evenimente ne puteti contacta printr-un mesaj privat, un mail la adresa carstuningromania@yahoo.com sau la numarul de telefon: 0755546637.

Organizator: Cars Tuning Romania
Parteneri: Motel Cristina Bicaz, Claudiu Mihut Photography

Va asteptam in numar cat mai mare!