Cupa Martisorului 2016

Cupa Martisorului 2016 – 4-6 Martie – Valcea

Cupa Martisorului 2016

Rally Sprint
Data desfasurare: 4-6 Martie 2016
Locatie: Balota – Valcea
Organizator: ACS Cupa Mărţişorului Team.

Oraşul Vâlcea este din nou pe harta automobilistică a celor mai importante competiţii sportive automobilistice din România. Cupa Mărţişorului editia a II-a se va desfaşura în perioada 4 – 6 martie, în localitatea Balota, judeţul Vâlcea.

Daca în 2015 s-a dorit aducerea pe harta automobilistică a judeţului Vâlcea prin organizarea primului rally sprint, organizatorii continuă traditia si în 2016. Competiţia va fi organizată de clubul sportiv ACS Cupa Mărţişorului Team.

Rally-sprintul cuprinde 6 probe speciale însumand 80 de km de probă specială.
Competiţia va debuta vineri dimineaţă cu recunoasterile traseului, urmând ca la ora 14:00 sa i-a startul prima masină pe prima probă specială ce însumează 10 km de macadam. A doua probă va avea loc la 5 km de localitatea Balota, această probă fiind o probă specială mixtă în lungime de 17 km. La lăsarea serii se va parcuge prima probă specială din prima zi dar in sens invers la lumina farurilor.

A doua zi a competitiei, sâmbătă, cuprinde 3 probe speciale din care 2 distincte totalizând 30 km de macadam cu portiuni de asfalt a cate 2 km. Festivitatea de premiere va avea loc, duminică, 6 martie la orele 12:00 în zona comandamentului
competiţiei ce se va afla în localiatea Robeşti.

Cupa Mărţişorului editia a II-a se va desfăşura în perioada 4 – 6 martie si este o competitie dedicată atât piloţilor licenţiati FRAS cat si piloţilor amatori. Cupa Mărţişorului este un eveniment desfăşurat cu ajutorul Primăriei Comunei Racoviţa, cu sprijinul Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, susţinut Bucur Rally & Tuning, Geo Construct, Dementor KTM, Ducamo Verde S.R.L.

Localizare pe harta