Cupa VSS-3 – 7-8 August 2010 – Arad

cupa-vss-3
Cupa VSS-3 – Arad
VSS Racing Club va invita sa participati la etapa a 3-a de raliuri organizata de catre clubul nostru.
Perioada 7-8 AUGUST 2010
Locatia circuitul VIK POWER ARAD
Organizator: VSS Racing Club
Parteneri: Consiliul Judetean Arad, LoganClub Arad, Club Opel Tigra
Circuitul este in lungime de 1,1 km pe el se desfasoara si superspeciala de la raliul ARADULUI din cadrul CNR.

Concursul consta in parcurgerea a 3 manse, fiecare dintre ele presupunand cate 3 ture de circuit rezultand astfel un total de aproximativ 10 km de probe.
Se vor constitui grupe (aici vom reveni in zilele urmatoare cu precizari) premierea facandu-se pentru primele 3 locuri din fiecare grupa constituita si pentru ultimul loc din fiecare grupa constituita.

Taxa de inscriere este de 140 RON. Data limita a inscrierilor este 4 august 2010 orele 24.

La editia din martie au fost un numar de 85 de masini participante.
Dorim de asemenea sa reusim din nou promovarea acestui eveniment la televiziunile locale si nationale, in presa scrisa si on-line.
pana acum s-a rezolvat cu trustul inform si TVA (televiziunea Arad partener Antena1). vor fi prezentari ale evenimentului cam cu o saptamana inainte si vor fi interviuri cu pilotii care vor participa la acest eveniment. Modalitatea de interviu o vom stabili de comun acord in cazul in care este imposibila intalnirea protagonistilor. De asemenea se vor prezenta imagini cu masina celor care dau interviu.

HOT NEWS 30.07.2010

Ieri s-a organizat conferinta de presa pentru eveniment, s-au facut interviuri cu cativa piloti (interviuri care vor continua si in ziua desfasurarii concursului cu alti piloti participanti), s-au prezentat proiectele de viitor. A fost o zi obositoare dar placuta mai ales pentru ziaristii si cameramanii care au ocupat scaunul din dreapta pilotilor pe circuitul Vik Power

La eveniment va participa si Vali Porcisteanu, caruia ii multumim si pe aceasta cale.

Trailer Cupa VSS III