Drift Grand Prix of Romania – 21-23 Octombrie 2011 – Bucuresti

Drift Grand Prix of Romania
Drift Grand Prix of Romania

Asii driftului din Europa alearga la Casa Poporului,
alaturi de un spectacol de Tuning si Car-Audio
Competitiile se vor desfasura in zilele de 21, 22 si 23 octombrie pe circuitul Bucharest GP din jurul Casei Poporului

Bucharest GP,
A.R.T.A. & 4Tuning
FD1- Formula Drift One,
JDM – Drift Allstars European Series,

Lanseaza impreuna in Romania primul eveniment de drift profesionist al Europei, la care participa cei mai buni piloti de pe continent!

” Circuitul Bucharest GP, de la Casa Poporului va fi gazda unui eveniment de o amploare de care nu a mai avut parte pana acum nicio tara din Europa!
Dupa ce am introdus driftul in Romania acum 3 ani, deja suntem pregatiti pentru acest salt calitativ la cel mai inalt nivel international. Fanii din Romania merita acest regal de motorsport, in care vom avea impreuna la start asii driftului. Vom vedea campioni de renume care au facut istorie, gata sa faca un show incendiar pentru Romania, si bineinteles cei mai buni piloti Romani”
declara Gratian Sonu, Presedinte A.R.T.A.- Asociatia Romana de Tuning Auto & 4Tuning.

“Am promis ca in acest an circuitul stradal de la Bucuresti va gazdui un eveniment motorsport grandios. Evenimentul din 21-23 Octombrie este mai mult decat am sperat. In calitate de reprezentant al Bucharest GP si Formula Drift One, dar mai ales in calitate de Roman, ma simt onorat sa colaborez cu cei mai buni din Europa. Multumim profesionistilor de la Drift All Stars pentru colaborare”
declara Nic Serbu, CEO Bucharest GP si promoter Formula Drift One.

Pilot de drift, pasionat de tuning, expozant, dependent de decibeli sau simplu vizitator, tineti minte doar atat: Drift, tuning si car audio la superlativ, doar la Drift Grand Prix of Romania! Aveti toate motivele sa fiti prezent si absolut nici un motiv sa ratati aceasta ocazie de exceptie!

Mai multe detalii pe:
Pagina oficiala a evenimentului