DrifTim Show Cupa Iveco

DrifTim Show Cupa Iveco – 10-11 Octombrie 2015 – Timisoara

DrifTim Show Cupa Iveco

Piloții din Timiș se întrec la final de săptămână cu ocazia Marelui Premiu al Timișoarei, organizat de ACR Timiș, cu patru secțiuni de concurs. Din nou, pe lângă competiția clasică de automobilism și karting, va avea loc un concurs de raliuri de orientare și un drift-show.

Competiția va fi precedată sâmbătă de o expoziție cu toate automobilele ce vor concura, în parcarea centrului comercial Auchan din Calea Șagului, care va începe la ora 10. Expoziția durează până la ora 15 și tot din parcarea magazinului va începe și etapa a IV-a din Campionatul Județean Timiș de Raliuri de Orientare. Duminică, pe platforma Molandys, de după magazinul Metro din Calea Șagului va avea loc etapa a IX-a din Campionatul Județean de Automobilism, cu startul de la ora 10. Fiecare concurent va parcurge două manșe, iar o manșă presupune trei ture de circuit. De la ora 14 va începe competiția de karting, tot la etapa a IX-a. Marele Premiu va include și etapa a VI-a a Campionatului Județean Drift Show, care va avea loc pe platforma Iveco.

Program
Sambata 10.10.2015
10.00-15.00 – EXPOZITIE CU AUTOMOBILELE DE CONCURS in parcarea AUCHAN SUD – Cal Sagului + RALIU DE ORIENTARE

Duminica 11.10.2015
10.00-17.00 – STARTUL PRIMULUI CONCURENT AUTO, urmand ca etapa din Campionatul DrifTim Show sa se desfasoare DUPA finalizarea etapei judetene de Automobilism si Karting
Va asteptam!