Expo & Burn – Editia 5 – 15 Mai 2013 – Iasi

Expo & Burn

Editia 5
Expo & Burn - Editia 5 - 15 Mai 2013 - Iasi

Data desfasurare: 15 Mai 2013
Locatie: Centrul Comercial Felicia – Iasi
Organizator: Liga Studentilor de la Mecanica

Îndemânare, viteza, cauciucuri arse reprezintă doar o mică parte din spectacolul ce va fi dezlnățuit de către șoferi profesioniști în cadrul celei de-a V-a ediție a evenimentului, Expo&burn.
Un eveniment care deja a construit în jurul sau o tradiție, Expo & Burn este unic chiar de la început el fiind organizat de o ligă studențească din Iași, anume L.S.M. Liga Studenților de la Facultatea de Mecanică Iași.

Evenimentul va începe printr-o expoziție auto la care șoferii vor etala mașinile lor modificate pentru viteză, control și nu în ultimul rând un aspect frumos. Va urma o probă de îndemânare unde șoferii vor lasa condusul furios și vor încerca sa completeze traseul cât mai corect și în cat mai puțin timp posibil. Ulterior șoferii cu adevarat pricepuți vor putea sa își marească adrenalina la o demonstrație de drift, burnout și donuts toate scăldate în strigătele și aplauzele spectatorilor. Evenimentul nu se va incheia nici decum în liniște ultima probă fiind Sound & Drums unde cei cu motoare puternice se vor face auziți la propriu și vor fi premiați pentru asta.

Program
10:00 Expo tuning
13:30 Concurs de indemanare (inscriere 15 lei)
18:30 Demo Drift
21:30 Burn & Donuts

Cerinte
Expo:
Masinile sa se prezinte intr-o stare intretinuta, in caz contrat nu vor putea participa la proba.
Traseu indemanare:
Auto sa nu aiba scurgeri la sistemul de racire, la cel de franare
Conducatorii auto sunt rugati ca la intrarea pe traseu sa scoata covorasul de cauciuc / plus de la sofer pentru motive de securitate.
Burn-out
Sunt admise motocicletele, dar si masinile indiferent de punte motoare (fata – spate)

Toti participantii vor completa un formular de inscriere, care va cuprinde o serie de rubrici, printre care si probele la care se va inscrie.

Pentru Traseul de indemanare, taxa este de 15 lei, plata se va face pe parcursul evenimentului intr-un loc anuntat la microfon la momentul respectiv.

Pentru traseul de indemanare auto vor fi 3 clase:
Clasa mica – < 80 cp Clasa medie – 80 – 120 cp Clasa mare – > 120 cp

La proba de drift vor putea participa doar pilotii experimentati.
Probe pentru toti posesorii de masini dar si de motociclete va asteapta in cadrul acestui eveniment.