Expo&Burn – 16-17 Mai 2015 – Iasi

Data desfasurare: 16-17 Mai 2015
Locatie: Parcare Complex Felicia – Iasi
Organizator: Liga Studentilor de la Mecanica

Expo Tuning
Indemanare Tandem
Demo Drift

Cel mai astept eveniment auto organizat de studentii din Liga Studentilor de la Mecanica Iasi se apropie cu pasi repezi. Este vorba despre Expo&Burn care cu ajutorul acestora, motivati de pasiune depun un efort nemarginit ajungand astfel la a7a editie.

Acesta va avea loc in zilele de 16-17 mai 2015 in parcarea Complexului Felicia cu deschiderea la ora 10:00. Cand spunem Expo&Burn ne referim la un concept care aduce la un intreg toti pasionatii de tuning si “indragostiti” ai motorsportului. Aceste eveniment a reusit in scurt timp sa-si faca renume atat in Iasi cat si pe plan national iar pentru unii a devenit traditie de a fi prezenti in fiecare an.Pasionatii de tunning si drift fac multi kilometri pentru a fi prezenti la acest eveniment.

Faptul ca unii dintre cei mai buni piloti din Romania sunt prezenti la eveniment constituie una dintre dovezile de profesionalism si dedicare al echipei de organizare . Aici vor avea loc concursuri de indemanare,drifturi si expozitii .Un adevarat rai pe pamanat al pasionatilor.Nu se mai pune problema de fumul cauzat de cauciucurile arse care nu dauneaza grav sanatatii ci dauneaza pasiunii dar intr un mod constructiv. Mult mai mult decat atat limitele pilotilor si al masinilor vor fi duse la capacitate maxima.

Vor fi prezenti nenumarati sponsori care ne sustin an de an.Atmosfera va fi intretinuta de muzica atent selectata de Mc-ul nostru. Vor fi acordate premii si nu va dezvaluim prea mult despre aceasta sectiune ,spun doar ca sunt pe cinste. Nu putem sa nu mentionam faptul ca va fi prezent si LSM Drift Team ,este vorba despre cativa studenti care au reusit sa uneasca pasiunea,munca si abilitatea de a lucra in echipa pentru a crea o masina de drift.

Vor avea loc nenumarate surprize pregatite pentru voi. Asa ca vino si descopera ce sa pregatit, nu o sa ti para rau.

Localizare pe harta