Campionatul National de Indemanare Auto

CN Indemanare Auto – Etapa 5 – 30 August – 1 Septembrie 2013 – Drobeta Turnu Severin

Campionatul National de Indemanare Auto

Etapa 5
Data desfasurare: 30 August – 1 Septembrie 2013
Locatie: Carrefour – Severin Shopping Center – Drobeta Turnu Severin
Organizator: GT Auto Club Sportiv

In perioada 30 august – 1 septembrie, cea de-a V-a etapa a CNIA 2013 va avea loc la Carrefour – Severin Shopping Center din Drobeta Turnu Severin.
Evenimentul reprezinta un spectacol in sine, cu multe elemente de dificultate (drift-uri, intoarceri cu frana de mana, slalom, parcari, mersul cu spatele, etc.), cu participarea atat a pilotilor incepatori cat si a celor experimentati.
Campionatul are ca principal scop atragerea pasionatilor de automobilism sportiv, a posesorilor de automobile de serie sau de competitie; formarea si dezvoltatea abilitatilor specifice acestui gen de competitie; adresandu-se publicului larg si desfasurandu-se intr-o singura zona, putand fi urmarit cu usurinta de spectatori.
Piloti cu masini de concurs din ce in ce mai bine pregatite iau startul in CNIA, astfel incat ne asteptam la o lupta foarte stransa si spectaculoasa pentru locul 1, atat in cadrul grupelor si claselor in care s-au inscris, cat si in clasamentul general.

Pilotii se vor lupta in continuare pe parcursul etapelor care urmeaza a se desfasura astfel:
31 august – 01 septembrie Drobeta Turnu Severin,
21 – 22 septembrie Cluj Napoca,
12 – 13 octombrie Ploiesti.

Inscrierile pentru etapa a V-a de la Drobeta Turnu Severin se fac pana in data de 29 august inclusiv, pilotii putand participa la oricare din categoriile: debutanti, avansati, istorice, modificate, cupa Dacia 1100, femina sau juniori, pe doua clase, cu cilindreea de pana la 1600 cmc si peste 1600 cmc.
Juniorii, cei cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani, se pot inscrie doar cu masini care in fabricatie de serie nu depasesc 125 CP.

Pozitia in clasament este data de timpul cel mai bun rezultat prin cumularea timpilor celor mai bune doua manse din totalul de trei, la care se adauga eventualele penalizări.

Punctele cumulate vor conta atat in clasamentul pe grupe si clase, cat si in clasamentul general (cu exceptia clasei Modificate).

Campionatul National de Indemanare Auto este un eveniment sportiv de traditie (desfasurat din anul 2011), cuprins in calendarul competitional stabilit de Federatia Romana de Automobilism; eveniment care anual numara 7 etape desfasurate in diverse orase din tara, in parcarile Carrefour Romania – companie partenera a acestui Campionat.
Organizatorii principali sunt GT AUTO CLUB Bucuresti (www.gtautoclub.ro) si ACR Romania.