Intalnirea Nationala Dacia Clasic 2015

Intalnirea Nationala Dacia Clasic – 9 Mai 2015 – Brasov

Intalnirea Nationala Dacia Clasic 2015

Data desfasurare: 9 Mai 2015
Locatie: Piata Sfatului – Brasov
Organizator: Retromobil Club – Dacia Clasic

Program Intalnirea Nationala Dacia Clasic 2015

9.00 – Adunarea participantilor in parcarea Motelului Timisul de Jos;
9.15 – Plecarea coloanei spre Piata Sfatului;
10.00 -13.30 – Expunerea masinilor in Piata Sfatului;
14.00 – 16.00 – Servirea pranzului;
16.00 – Concursuri (organizate in Parcarea Motelului Timisul de Jos).

Piata Sfatului din Brasov este, si in acest an, locul de desfasurare al Intalnirii nationale Dacia Clasic, evenimentul cel mai important din an pentru sectia Dacia Clasic a Retromobil Club Romania. Ziua cea mare este 9 mai, cand Dacii istorice din toate colturile tarii, dar si din strainatate se vor aduna in centrul Brasovului. Evenimentul este un bun prilej pentru dacioti sa isi prezinte cele mai noi masini restaurate, iar pentru public, o ocazie de a afla povesti nemuritoare despre acest automobil romanesc.

La Brasov sunt asteptate peste 50 de vehicule istorice Dacia. Veti vedea multe modele 1300 si 1100, dar si cateva mai rare, aproape imposibil de vazut pe sosele.

Inscrierile se vor face prin e-mail la secretariat@daciaclasic.ro pana pe 30 aprilie 2015.

Intrucat numarul de locuri este limitat, la inscriere vor avea prioritate membrii Retromobil. Pentru inscriere va rugam sa specificati modelul autoturismului, anul de fabricatie, numarul de
inmatriculare si daca sunteti sau nu membru Retromobil. Pentru autoturismele care nu sunt vehicule istorice, la inscriere, va rugam sa trimiteti si o fotografie cu masina. Fiecarui participant i se va confirma inscrierea pe e-mail. Accesul masinilor in Piata Sfatului se va face doar pe baza inscrierilor.

Pentru cazare in noptile de Vineri (8 Mai) si/sau Sambata (9 Mai), s-a negociat o reducere la preturile de lista la Motel Timisul de Jos. Rezervarile se fac individual, direct la receptia hotelului, la numarul de telefon 0268 306 283, cu specificatia pentru Intalnirea Retromobil – Dacia Clasic.

Preturile per noapte de cazare sunt : 170 RON/apartament, 130 RON/camera dubla, 110 RON/camera single. Preturile includ mic-dejun. Hotelul dispune de 29 de camere din care 3 apartamente

Localizare pe harta