Polus Moto Show

Polus Moto Show – 13 aprilie 2014 – Cluj Napoca

Polus Moto Show

Data desfasurare: 13 Aprilie 2014
Locatie: Polus Center Cluj
Organizator: Polus Center Cluj impreună cu Scoala de soferi Auto Rally

Polus Center Cluj împreună cu Școala de șoferi Auto Rally te invită duminică, 13 aprilie 2014, să participi la Polus Moto Show!

Aici te așteaptă concursuri de îndemânare pe motocicletă, un bazar moto, o tombolă unde poți câștiga cursuri de școală de șoferi și un super concert al trupelor Estrada Quartet și Desperado.

De la ora 11.00, va avea loc un concurs spectaculos de îndemânare moto, unde cei înscrisi vor concura cu motocicletele proprii, vor avea de trecut două probe de concurs. Prima probă va consta în parcurgerea contra-cronometru a unui traseu delimitat și marcat cu jaloane iar cea de-a doua va fi mult îndrăgita probă de mers încet.
Concurenții ce vor obține cele mai bune rezultate vor primi numeroase premii.

Pentru a te înscrie la concursul de îndemânare moto nu trebuie decât să trimiți un email la adresa marketing@poluscentercluj.ro, până vineri, 11 aprilie 2014, unde vei menționa numele, categoria din care face parte motocicleta cu care vei particpa la concurs și capacitatea cilindrică a motorului acesteia. Înscrieri vor avea loc și în ziua evenimentului începand cu ora 10.30.

La Polus Moto Show vei putea participa și la tombola ce pune la bătaie 3 cursuri de școală de șoferi pentru categoria A și 3 cursuri de școală de șoferi pentru categoria B, oferite de Școala de șoferi Auto Rally. Tragerea la sorți pentru desemnarea câștigătorilor va avea loc la ora 20.00. În plus, dacă ai ceva de vânzare în domeniul moto, poți participa gratuit la Bazarul Moto din cadrul evenimentului. Înscrierile pentru bazar se pot face telefonic la numarul 0746 66 34 47 – instructor Lucuța Vasile.

Atmosfera din cadrul evenimentului va fi întreținută și de un concert. Începând cu ora 19.00, pe scenă va urca trupa Estrada Quartet, iar la ora 20.00 va concerta celebra trupă Desperado.
Evenimentul va avea loc în parcarea Polus Center Cluj începând cu ora 11.00.