Promo Rally Etapa 5

Promo Rally E5 – 6 Martie 2016 – Brasov

Promo Rally Etapa 5

Campionatului Județean de Promo Rally
Etapa 5

Data desfasurare: 6 Martie 2016
Locatie: Brasov, Bartolomeu (fostul stadion municipal)
Organizator: ACS Auto Blic

Promo Rally, seria brasoveana destinata pilotilor amatori, ajunge la etapa finala, care va decide castigatorii celor patru categorii, cei care se vor bucura de cursuri la cele mai renumite scoli de pilotaj din Romania. Etapa finala Promo Rally gazduieste si o cupa rezervata reprezentantelor sexului frumos, in timp ce locatia ramane neschimbata, fostul stadion Municipal din Brasov.

Promo Rally 5, ultima etapa din mini-campionatul pentru piloti amatori desfasurat la Brasov, este programat sa se desfasoare duminica, 6 martie. Competitia va include si Women’s Cup, o intrecere organizata anual de Auto Blic, destinata doamnelor si domnisoarelor posesoare de carnet de conducere, care doresc sa-si testeze abilitatile de indemanare auto. Traseul Women’s Cup va fi mai scurt decat cel Promo Rally si va contine si elemente de garare suplimentare, specifice intrecerilor de indemanare. Inscrierea este gratuita, iar cele mai rapide participante vor fi rasplatite cu premii generoase oferite de Pell Collection.

Promo Rally 5 va debuta cu o mansa de antrenament, urmata de trei de concurs, cu cele mai bune doua contand pentru cele patru clasamente. Intrecerea are trei clase de cilindree, la care se adauga Cupa Diesel, introdusa incepand cu Promo Rally 3 si rezervata masinilor alimentate cu motorina. Women’s Cup se desfasoara in doua manse.

Lupta pentru cursurile de pilotaj oferite ca premiu pentru fiecare din castigatorii celor patru clase este deschisa, situatia la varf fiind destul de echilibrata. Invingatorii se dueleaza pentru cursuri cu instructorii Napoca Rally Academy, Giri Rally School, Scoala de pilotaj Hobby Sport – Stefan Vasile si Danny Ungur Racing.

Localizare pe harta