Raliul Prieteniei 2015

Raliul Prieteniei 2015 – Braila-Dobrich – 5-8 Noiembrie

Raliul Prieteniei 2015

Editia cu numarul 31
Data desfasurare: 5-8 Noiembrie 2015
Traseu desfasurare: Braila – Dobrich(BG)
Organizator: Motor Sport Braila si TH Moto Sport Dobrich

A devenit traditional inca din 1974, ca in toamna si finalul sezonului automobilistic, sa se desfasoare
Raliul Prieteniei Braila- Dobrich( BG) ca fiind singurul eveniment auto transfrontalier din balcani. O serie de numerosi impatimiti ai genului din cele doua orase au in vitrinele proprii cupe si medalii de la aceast
eveniment.
Confruntarea sportiva bilaterala a realizat de-a lungul anilor prietenii trainice, dar a starnit si patimi competitionale ori organizatorice, si echipele din staful concursului au mobilizat resurse nebanuite, adunand la start si piloti dar si un numeros public. Si astazi conducerile celor doua cluburi organizatorice se intrec in sensul de a aduce mereu ceva inedit la

Toamna lui 2015 aduce a XXXI-a editie cu desfasurare intre 05-08 nov. a.c. beneficiind de organizarea a doua cluburi Motor Sport Braila si TH Moto Sport Dobrich sustinuti de autoritatile locale, Directiile de sport locale dar si administratia orasului Slobozia, unde va poposi cateva ore caravana automobilistilor.
Noutatea absoluta a editiei de anul acesta consta in invitarea unor echipaje cu masini istorice si editarea unor plicuri filatelice “ Prima zi” francate cu timbre din tematica evenimentului.

Programul concursului va debuta joi 5 nov cu etapa de orientare, apoi cu cateva probe de indemanare auto, sambata va fi ziua parcursului comun catre Braila, cu oprire in Slobozia pentru probe in centrul orasului, iar in ultima zi la Braila se vor repeta probele zilei de joi.
Avem increderea ca alaturi de organizatori si concurenti, publicul larg va intelege cum s-a mentinut si cum se poate continua traditia folosind drept combustibil… prietenia intre automobilisti.

Relatii si inscrieri
Se pot inscrie participanti cu orice fel de masina inmatriculata, fara restrictii.
Cost servicii cca 300 lei/ pers. din care se asigura demipensiune, cazare 4 nopti.
Contact: 0744519499 Capitaneanu Nelu sau 0740499116 Mihaila Gheorghe