Cupa Resita

RBC – Cupa Resita – 17 Octombrie 2015

Cupa Resita

Romanian Berg Cup – Viteza in Coasta
Data desfasurare: 17 Octombrie 2015
Locatie: Valea Domanului – Resita
Organizator: VSS Racing Club

VSS Racing Club cu sprijinul Primăriei Reșița, sub egida FRAS ( Federația Romană de Automobilism Sportiv ) organizează în data de 17 Octombrie etapa din campionatul de viteză în coastă numit ROMANIAN BERG CUP și așteaptă iubitorii motorsportului pe traseul din Valea Domanului.

Dragi participanți la trafic, vă atragem atenția prin prezenta, în data de 17 octombrie între orele 08:30 – 18:00, circulația pe DN 58, km 44+900 – 48+750 va fi închisa circulației publice.

Asteptăm toți pasionați de automobilism să vină în data de 17 Octombrie alături de noi pentru a vedea spectacolul automobilistic pe care il pregatim pentru prima dată pe acest traseu cu tradiție

Pentru a consulta programul evenimentului, regulamentul particular sau pentru orice informație sau nelămurire, puteți accesa vssracingclub.ro, romanianbergcup.ro sau evenimentul creat pe rețeaua de socializare facebook, CUPA Reșița – RBC.
În speranța unui spectacol automobilistic reușit, organizatorii vă asteaptă ca participanți sau spectatori la Cupa Reșița.

Localizare pe harta