Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013 – 10-20 Octombrie

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013

Data desfasurare: 10-20 Octombrie 2013
Locatie: Romaero Baneasa
Organizator: Premium Expo

Acces Public
Bliet intrare – 20 Lei
Parcare – 10 Lei

Circa 20 de marci auto vor fi prezente la eveniment, prin dealeri, iar intr-una dintre cele trei hale ale targului vor fi expuse si masini clasice, circa 25 de unitati.

Sectiunea de masini clasice este amenajata in parteneriat cu Oldtimer Studio si se numeste Bucharest Classical Car Expo.

Pe langa masini, vor fi prezente la SAB&A si societati de leasing, firme furnizoare de servicii si accesorii auto, tuning si biciclete.

Pentru a face evenimentul mai atractiv pentru public, organizatorii SAB&A aduc in primele trei zile ale evenimentului Iacarii Acrobati, care vor executa acrobatii cu doua avioane YAK 52TW. In ziua de sambata, 12 octombrie, acestia vor executa un show aviatic nocturn, cu artificii.

La SAB&A va fi prezent si Sorin Ene, sofer experimentat in arta derapajelor controlate, precum si pilotul de raliuri Edwin Keleti.

SAB&A nu trebuie confundat cu SIAB. Trebuie retinut faptul ca SAB&A nu inlocuieste Salonul International Auto Bucuresti (SIAB), ci este o expozitie distincta, cu accentul pus pe vanzare si de o amploare mai mica in ceea ce priveste numarul de masini expuse si marci participante.