Salonul Auto Moto 2013

Salonul Auto Moto 2013 – 3-7 Aprilie – Bucuresti

Salonul Auto Moto 2013

In perioada 3-7 aprilie a.c, Piata Constitutiei din Bucuresti va gazdui din nou Salonul Auto Moto (SAM). Timp de 5 zile, la SAM Bucuresti, pe o suprafata de peste 9.000 m2 Isi vor prezenta ofertele dealerii de automobile, motociclete si scutere, componente auto-moto, piese de schimb, accesorii, tuning si echipamente service auto-moto, precum si companiile de leasing, asigurari si firmele specializate In Inchirieri auto.

Ofertele de primavara adresate clientilor din piata auto-moto se vor regasi aici, adunate Intr-un singur loc In spatiul din Piata Constitutiei. Asteptam cu interes ca o parte a noutatilor de la Geneva sa fie prezentate si vizitatorilor Salonului Auto Moto, Bucuresti.

Si pentru ca la un salon auto frumusetea in orice stare a ei este ca la ea acasa, in acest an, organizatorii Salonului Auto Moto rasplatesc cu premii pe masura masinile, motocicletele si fetele frumoase prezente.

Concursul auto-moto este dedicat tuturor celor care au masini si/sau motociclete tunate, accesorizate, inedite, old-timer, spectaculoase sau chiar haioase si de ce nu, acelora care au iubite sau sotii frumoase si vor ca ele sa fie la fel de admirate si aplaudate.

Premiile se acorda pentru cele 3 categorii de frumusete Auto, Moto si Hostess, iar castigatorii vor fi alesi prin votul vizitatorilor prezenti in Piata Constitutiei la Salonul Auto Moto in perioada 3-7 aprilie.

Pentru sectiunea Auto valoarea totala a premiilor se ridica la 16.000 Lei
Premiul 1 – 10.000 Lei
Premiul 2 – 4.000 Lei
Premiul 3 – 2.000 Lei.

In plus, in afara celor trei castigatori de pe podium, se vor mai acorda si premii pentru
Best exterior
Best interior
Best paint
Best demo-car
Best custom-car

Concurentii din sectiunea Moto sunt rasplatiti cu premii ce au o valoare totala de 11.500 Lei. Exponatul care va primi cele mai multe voturi din partea vizitatorilor va pleca cu 7.000 Lei, Locul 2 cu 3.000 Lei, iar Locul 3 cu 1.500 Lei.

Bineinteles si la aceasta sectiune sirul recompenselor nu se va rezuma doar la atat. Se vor mai acorda “coronite” si pentru:
Best contest moto
Best functioning moto
Accessorized moto
Best tuned moto
Best story of a moto
Best endure
Best chopper
Best super sport
Best ATV
Best attached
Most kilometres

Ultima categorie, dar poate cea mai admirata de catre reprezentantii sexului “tare” este cea de Miss Hostess. Domnisoarele care isi vor etala partile cele mai frumoase cu care natura le-a inzestrat pentru a-i convinge pe vizitatori sa le voteze, vor primi premii in valoare totala de 4.500 lei.

Premiile sunt oferite cash de catre organizatorii Salonului Auto Moto, iar invitatia de a participa este adresata tuturor detinatorilor de masini si motociclete deosebite. Acestia se pot inscrie completand formularul de la adresa: http://www.sam.ro/concurs-tuning
In vederea evaluarii se vor lua in considerare fotografiile si descrierile amanuntite transmise de catre proprietarii masinilor sau motocicletelor.

Regulamentul concursului este disponibil aici http://www.sam.ro/regulament-concurs

Detinatorii de masini si/sau motociclete selectate pana pe data de 3 aprilie, vor fi invitati sa le expuna in cadrul Salonului Auto-Moto in “zona outdoor”.

Pentru a putea vota, toti vizitatorii vor primi 3 taloane de concurs:
Talon 1 pentru categoria Auto
Talon 2 pentru categoria Moto
Talon 3 pentru Miss Hostess

Duminica, 7 aprilie, toate voturile inregistrate vor fi validate, iar castigatorii sectiunilor amintite vor fi premiati in cadrul unei ceremonii care va inchide in mod fastuos Salonul Auto Moto.

Pentru a fi cat mai transparenti in ceea ce priveste votul, organizatorii Salonului Auto Moto vor efectua numaratoarea voturilor din ora in ora, pe perioada evenimentului si vor anunta de fiecare data situatia acestora.

Program vizitare
MIERCURI, 3 APRILIE – 12.00-20.00
JOI, 4 APRILIE – 10.00-20.00
VINERI, 5 APRILIE – 10.00-20.00
SAMBATA, 6 APRILIE – 10.00-20.00
DUMINICA, 7 APRILIE – 10.00-18.00

Pret Bilete – Intrare Specatori
Miercuri – 3 Aprilie
Pret: 15 lei

Joi – 4 Aprilie
Pret: 15 lei

Vineri – 5 Aprilie
Pret: 15 lei

Sambata – 6 Aprilie
Pret: 20 lei

Duminica – 7 Aprilie
Pret: 20 lei