Smart Driving Series

Smart Driving Series – 10 Iulie 2015 – Adancata – Motor Park Romania

Smart Driving Series

Noi provocări pentru pasionaţii de viteză: dacă prima etapă Smart Driving Series s-a desfăşurat pe un traseu foarte tehnic, amenajat în parcarea Mall Maritimo din Constanţa, participanţii celei de-a doua etape vor înfrunta primul circuit auto-moto profesional, construit după standarde internaţionale, MOTOR PARK ROMÂNIA, din comuna Adâncata.

Preselecţiile vor avea loc pe 10 iulie, la Motor Park România, între orele 9.00 şi 18.00. Doar doisprezece concurenţi vor participa la etapa a 2-a Smart Driving Series, aceia care vor termina cele 20 ture de circuit în cel mai scurt timp, îşi vor demonstra capacitatea de a menţine un ritm constant în condiţii de siguranţă şi îi vor convinge pe instructorii Smart Driving cu privire la abilităţile de pilot.
Instructorii care îi vor însoţi pe traseu pe concurenţi (Lucien Hora, Ovidiu Zaberca, Mihai Beldie şi Adi Iliescu) reprezintă nume importante în motorsportul românesc şi sunt deţinători a numeroase titluri.

Prin competiţia Smart Driving Series, Şcoala de conducere defensivă şi sportivă Smart Driving, condusă de Andrea Fogliazza îşi propune să creeze un cadru profesionist şi condiţii de siguranţă maximă pentru pasionaţii de viteză, dar care nu au o carieră în pilotaj.

Anul acesta, participanţii îşi vor demonstra abilităţile de pilot la volanul unuia dintre cele 10 autoturisme BMW Seria 2 Coupe, versiune 228i, modificate pentru a asigura siguranţă maximă participanţilor. În format standard, automobilul de 245 de cai putere, atinge 100km/h în 5,8 secunde, iar viteza maximă este de 250 km/h.

Cei care doresc să simtă adrenalina Smart Driving Series, se pot înscrie pe site-ul www.vreausafiupilot.ro.
Mai multe informaţii despre Smart Driving pot fi găsite pe site-ul companiei, www.smart-driving.eu sau pe www.facebook.com/GuidarePilotare.ro.

Localizare pe harta