EuroCar Meeting Summer Chill&Grill

Streetmaniacs – EuroCar Meeting Summer Chill&Grill – 18-20 Iulie 2014 – Covasna

EuroCar Meeting Summer Chill&Grill

Data desfasurare: 18-20 Iulie 2014
Locatie: Natura Parc – Chichis, Covasna
Organizator: Streetmaniacs

A venit momentul sa deschidem inscrierile pentru cel mai asteptat eveniment Streetmaniacs al anului, Eurocar Meeting Summer Chill&Grill 2014. Intr-o noua locatie fata de anul trecut, insa tot in centrul tarii, la doar 20 km de Brasov, in incinta campingului NATURA Parc (Chichis) – jud. Covasna, eveniment ce se va desfasura in perioada 18-20 IULIE.
Pentru acceptul masinii acceseaza urmatorul link si nu uita sa completezi toate casutele, bine si daca uiti oricum n-o sa se trimita mail-ul :)) http://streetmaniacs.ro/inscriere/

Acceptul sau refuzul il veti primi pe mail, nu exista mail-uri care sa nu primeasca un raspuns, daca totusi nu ai primit un raspuns in 48 de ore inseamna ca tehnologia ne a tradat si il poti retrimite.

Cum acceptam si care sunt criteriile poti citi aici

Taxa de acces in locatie(Natura Parc) este de 10 ron/persoana ptr toata durata evenimentului, ce beneficii va aduce aceasta taxa puteti citi aici.

Pozele de la locatie le gasiti aici.

Pentru fiecare masina acceptata se vor primi 3 bratari.
Taxa de acces pentru vizitatori este de 10 ron (taxa acces in locatie) + 50 ron (bratara valabila pe toata durata evenimentului) taxa de vizitare a zonei “chill & grill”

Nu mai exista accept la poarta, acceptul masinilor in locatie se va face pe baza unei liste si nu se vor face exceptii sub nicio forma.

Din cauza locului limitat de cazare, intaietate la rezervari au cei acceptati, atentie la mail-ul de confirmare al acceptului deoarece undeva in mail se afla “parola” ce trebuie spusa celor de la Natura Parc pentru rezervare.
Ultima zi de a trimite mail pentru accept este 13.07.2014

Regulament
Aveti voie la eveniment :
-sa va distrati
-sa va prezentati masinile in zona campingului cum stiti voi mai bine, sa aranjati zona cortului si a gratarului cat mai frumos ( ATENTIE SE PREMIAZA)
-sa fiti “de gasca” si sa le oferiti tot sprijinul participantilor de langa voi, sa ascultati muzica voastra, daca nu va place a noastra, sa-i ajutati cu sfaturi si sa impartiti carnea de gratar si solutiile impotriva insectelor

NU aveti voie la eveniment :
-sa va deplasati in incinta complexului NATURA PARC cu o viteza ce poate pune in pericol integritatea voastra sau a oricarui participant la eveniment
-BURNOUT
-sa nu ascultati indicatiile organizatorilor ce poarta semne distinctive
-distrugeti proprietatea

Program eveniment :
Ziua I – vineri

10:00-18:00 Meet & Greet ( poze la intrare)
21:00 filme ecran (posibil)

Ziua II – sambata
12:00 -Airride battle
15:00 izometrie janta
19:00 jurizare BEST CHILL & GRILL DISPLAY
22:00 Burta anului – party in aer liber zona piscina
24:00 Foc de tabara

Ziua III – duminica
13:00 best car of the meeting vot
13:00 Best chill&grill display premiere
14:00 best car of the meeting premiere

Programul evenimentului fiind flexibil in functie de cerintele participantilor.

Acces EuroCar Meeting Summer Chill&Grill

EuroCar Meeting Summer Chill&Grill 2014