Streetmaniacs On Tour 2016

Streetmaniacs On Tour 2016 – 5-7 August – Sighisoara

Streetmaniacs On Tour 2016

Dupa multe amanari ne-am gandit ca petrecerile frumoase sunt alea spontane, deci…dupa cum urmeaza…va explicam care-i treaba cu ON Tour asta anuntat asa din scurt.
Streetmaniacs ON Tour este un concept nou pentru Romania si pasionatii de masini modificate, este un eveniment ce se va desfasura in perioada 5-7 August, de data asta nu mai mergem intr-o locatie , expunem masinile acolo, le scoatem arcurile si luam premiu, nu…nicidecum…de data asta trebuie sa le conducem pentru ca asta este cel mai tare lucru dupa parerea noastra, sa te plimbi cu bijuteria ta, nu sa fii cel mai tare din parcare.
Traseul este simplu, asa pe hartie, plecam din Bucuresti, ajungem in Sighisoara in prima zi dupa care mergem pana la Vatra Dornei si inapoi, pare simplu dar nu e asa, pe drum se vor gasi niste indicii care va aduc puncte,pentru asta aveti nevoie de un copilot care sa va citeasca roadbook-ul si sa va spuna pe unde sunt amplasate.

Taxa de partricpare ce trebuie achitata in avans este de 1400 lei/ echipaj si contine urmatoarele.

-tura la Autocross Arena cu unu dintre Golf urile GTI de 110 cp, 10 minute in care trebuie sa obtii cel mai bun timp pe tur, se puncteaza primii 5 cei mai buni timpi obtinuti.
-2 tricouri imprimate “streetmaniacs on tour” plus numarul de concurs
-parasolare “Streetmaniacs ON Tour” plus numarul de concurs fata + spate
-stickere “Streetmaniacs ON Tour” 2 bucati
-snur MOTUL plus ecuson “Streetmaniacs ON Tour”
-numere concurs portiera auto 2 bucati
-cazare 2 nopti Hotel Korona Sighisoara
-mic dejun pentru ambele zile de cazare
-masa de vineri seara “bufet suedez in romania”
-acces la piscina exterioara cu apa incalzita
-parcare supravegheata video
-road book Bucurest-Sighisoara-Vatra Dornei-Sighisoara

Pentru inscrierea masinii la Streetmaniacs ON Tour trebuie sa ne trimiti un email pe adresa streetmaniacsontour@gmail.com,
care sa contina 3 poze cu masina participanta, numele complet si numarul de telefon.

Referitor la detalii, vom reveni, pana atuncicei nerabdatori va puteti inscrie si ce nu e clar stabilim pe grupul rezervat celor ce participa la Streetmaniacs On Tour

Pagina oficiala