Transport-AR 2011 – 2-5 Iunie – Arad

Transport-AR 2-5 Iunie 2011
Transport-AR 2011
Targ international de transporturi profesionale rutiere, feroviare, servicii conexe, logistica, salon auto, salon feroviar, salon de siguranta rutiera, accesorii auto si tuning.

Data desfasurare: 2-5 Iunie 2011
Locatie: Expo Arad International
Suprafata expozitionala interioara: Pav. A – 1.550 mp; Pav. B – 1.550 mp.
Suprafata expozitionala exterioara: 25.000 mp.
Organizator: Camera de comert, Industrie si Agricultura Arad

Orar de vizitare
Joi – Vineri: 11.00 – 19:00
Sambata: 10.00 – 19.00
Duminica: 09:00 – 16:00

TRANSPORT-AR – Targ international de transporturi profesionale rutiere, feroviare, servicii conexe, logistica, salon auto, salon feroviar, salon de siguranţă rutieră, accesorii auto si tuning.
TRANSPORT-AR – prima editie s-a realizat in anul 1994, din nevoia reala si cererea crescanda a pietei din domeniul transporturilor.
In decursul celor 18 ani, targul a evoluat ajungundu-se ca la ultimele editii sa depaseasca cifra 100 de firme participante.
Statistici privind vizitatorii ultimei editii
Serviciile oferite de organizatori:
-expozantilor constructia standurilor conform comenzii, oferta de cazare, asigurarea pazei, sonorizarea pavilioanelor, organizarea unui cocktail pentru expozanti, parcari, asistenta organizatorilor.
-vizitatorilor intalnirea dintre autoritati si transportatori, prezentari de firme si produse, concursuri cu premii substantiale.
Piata vizata de targ este pentru vizitatori vestul Romaniei jud. Arad, Bihor, Cluj, Maramures, Zalau, Sibiu, Timis, Hunedoara, Alba,Caras Sevein, iar pentru expozanti este cea din Romania in primul rand si celor din UE.

Pagina oficiala a evenimentului